Start med at finde 2 skåle frem, hvor du selerne de 3 æg, hvider i den ene skål og blommer i den anden.
Derefter blender du alle ingredienserne til vaniljecremen, jeg brugte en stavblender.
Hæld vaniljecremen på en lille stegepande, og varm det langsomt op under omrøring med et dejskraber. Når cremen er blevet tyk, tager du den af varmen og lader den stå og køle af.
Nu er det bolledejens tur.
Jeg piskede æggehviderne med sukrin gold til de var stive.
Bagefter blender du, æg, cremefraiche, piskefløde, mozzeralle og smør grundigt sammen, jeg brugte en foodprocessor.
Når det er gjort tilføjes vaniljepulver, mandelmel, pofiber, HUSK og bagepulver, og så skal du røre det godt sammen.
Til sidst vender du æggehviderne i dejen, så forsigtigt som muligt, så du ikke slår alt luften ud af hviderne.
Del bolledejen i 12 lige store dele, og rul dem til runde boller.
Tryk bollerne flade, så du kan komme creme inden i.
fordel cremen på midten af de 12 flade boller, og saml dejen rundt om cremen. Tryk samlingen sammen og vend samlingen ned mod bagepladen, beklædt med bagepapir.
Pensl alle bollerne med æg.
Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca 20-25 minutter.
Lad dem køle af på en bagerist.
Inden servering smelter du lidt mørk chokolade, og pynter bollerne med.