Rens kyllingen grundigt inden i, og partér den i 8 dele. du kan finde en ganske god guide på youtube,hvis du ikke har prøvet at partere en hel kylling før.
Skræl de søde kartofler og skær dem i mundrette stykker.
Fjern skalden fra løgene, og skær dem i både. Pres hvidløget.
Varm smøret i en stor tykbundet gryde, og brun kyllingen. Efterhånden som den er brunet, tager du den op af gryden igen.
Brun rødløg, hvidløg,kanel og gurkemeje i et par minutter.
Kom kyllingen tilbage i gryden, sammen med hakkede tomater, vand og bouillon terning, lad det koge i ca 10 minutter.
Tilføj de søde kartofler og kog yderligere 20 minutter ved svag varme.
Hak mynten og rør den op med creme fraichen.
Skyld spinaten grundigt, skær abrikoserne i mindre stykker, del cherrytomaterne i 4 og kom det hele i gryden, og lad simre i 2 minutter.
Smag til med salt og peber, og server retten med et lækker groft brød.