35gperfect fit(fra Easis, kan erstattes af 50 gram flormelis)
Fyld
150gsukkerfri marcipan(fra easis, kan erstattes af almindelig marcipan)
100gblødt smør
40gEasis perfect fit(kan erstattes af cirka 65 gram sukker)
1æg
Creme
3dlvand
1pakkeEasis sukkerfri kagecreme
Pynt
85gEasis mørk chokolade
500gjordbær
Tilberedelse
Ælt mørdejen sammen, jeg bruger min røremaskine, og kom dejen i køleskabet i en time, så den bliver mere fast.
I en foodprocessor blendes smør, perfect fit, sukkerfri marcipan og æg, til en glat og sammenhængende masse.
Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir, så den passer med et tærtefad på ca 23 cm. Vend den udrullede mørdej op i tærtefadet, så bagepapiret vender opad. Tryk forsigtigt mørdejen ud i kanterne og op ad siderne. Fjern bagepapiret og prik huller i mørdejen med en gaffel.
Fordel marcipanfyldet oven på mørdejen.
Bag tærten i ovnen ved 200 grader alm ovn (ved varmluft 180 grader) i ca 20 minutter, til den er gylden.
Smelt chokoladen over vandbad, og fordel den ovenpå den afkølede kage.
Pisk kagecremepulveret sammen med vand i et minut, og lad det derefter stå i køleskabet i 15 minutter.
Når tærten er helt kold, fordeles kagecremen oven på.
Skyl jordbærerne og dup dem tørre på et rent viskestykke. Fjern de grønne ender og skær jordbærerne i skiver. Fordel skiverne ved siden af hinanden langs kanten. Når du er nået hele vejen rundt, fortsætter du ved at følge kanten på jordbærerne.
Du kan nu serve din frisklavede jordbærtærte helt uden tilsat sukker.Velbekomme!