Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Salat med bacon og vindruer
4,72
fra
14
stemmer
Ingredienser
1
pose napolitana salat
½
iceberg
½
pose sukkerærter
1
bundt grønne asparges
1
stor håndfuld grønne vindruer
1
pakke
bacon i skiver
8
hindbær
1
spsk
balsamico eddike
1
spsk
god olivenolie
½
spsk
citronsaft
½
spsk
fibersirup gold
((kan erstattes af agavesirup))
Tilberedelse
Skyl alt salaten grundigt, så du undgår at få jord i din salat. Læg salaten på et ret viskestykke, og dup den forsigtigt tørt.
Skyl sukkerærter, vindruer, hindbær og asparges.
Bacon skæres i tynde strimler, og steges sprødt. Når det er stegt lader du det køle af oven på et stykke køkkenrulle, det vil suge fedtet)
Knæk de kedelige ender af aspargesene, smid enderne ud, og skær aspargesene i mundrette stykker.
Skær sukkerærterne over på langs.
Halver vindruerne og hindbærene.
Bland balsamico eddike, olivenolie, citronsaft og fibersirup gold, til en dressing.
Vend dressingen rund i salatbladene, og vend derefter bacon, vindruer, asparges og sukkerærter sammen (gem lidt af hvert, til pynt på toppen)
Kom salaten i en pæn skål, og pynt med resten af fyldet på toppen, slut af med at fordele hindbærerne oven på salaten.
Den er nu klar til servering, sammen med et godt stykke kød.
Velbekomme og godt nytår.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.