Fjern bladene på blomkålen, skyl det og skær det i mindre stykker, behold endelig stokken på, da det ikke er til at smage at den er med. Kom blomkålen i en gryde med vand og kog det mørt, jeg kogte det i ca. 15 minutter.
Imens blomkålen koger, skæres kyllingen i tern, i den ønskede størrelse. Herefter skyller og skralder du gulerødderne. Skær dem i tynde strimler.
Steg kyllingen på en varm pande med kokosolie, til det er gennemstegt. Steg herefter gulerødderne til de er møre, men stadig har bid.
Når blomkålen er kogt mør hældes den i en si, så vandet kan dryppe fra.
I den samme gryde, som du lige har brugt, til at koge blomkålen, svitses karry sammen med 1 spsk kokosolie. Hæld kokosmælk i gryden og varm den en smule op. Tilsæt blomkålen, sluk for varmen og blend sovsen HELT glat med en stavblender. Har du ikke en stavblender, kan du hælde det hele op i en blender.
Varm blomkålskarry sovsen op, smag til med salt og peber, tilføj evt mere vand, hvis du ønsker sovsen tyndere.
Når sovsen er færdig kommes det stegte kylling og gulerødder op i.
Du er nu klar til at servere kylling i blomkålskarry, velbekomme!