Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Lun salat med rabarber, spinat og feta
En skøn, lun, sommer salat med rabarber, spinat og feta. Den smager både, sødt, salt, syrligt og mildt. Salaten er rigtig god til alt lige fra kylling og kød til fisk.
5
fra
4
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
Bagte rabarber
1
bundt
rabarber
5
spsk
agavesirup
Salaten
250
g
babyspinat
200
g
feta ost
((eller blød hvid salatost. Jeg bruger 'Puck ost' eller Tavernas 'salatost i blok'))
4
spsk
peanuts
Tilberedelse
Bagte rabarber
Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Skyl rabarberne, skær enderne væk og del resten i 2,5 cm lange stykker.
Vend rabarberne i agavesirup og fordel dem i et fad.
Bag rabarberne i ovnen ved 150 grader i ca. 20 minutter. De skal være møre, men ikke fuldstændigt bløde.
Salaten
Skyl spinaten og dup den tør i et rent viskestykke.
Fordel spinaten på et fad, top med de bagte rabarber, smuldret feta, peanuts og fordel til sidst saften fra de bagte rabarber over salaten.
Velbekomme!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.