Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Biscoff croissant
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
6
stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
1
dåse
croissantdej
(jeg bruger den fra Danerolles)
6
tsk
biscoff spread*
1
sammenpisket
æg
3
biscoff kiks*
(knust)
Tilberedelse
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Rul dejen ud, skær dejen efter de stiblede linjer og læg en teske biscoff spread i den brede ende af hvert stykke.
Rul dejen til croissanter, læg dem på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med knust biscoff kiks.
Bag croissanterne 12-15 min. ved 180 grader varmluft
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.