Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Biscoff Cheesecake
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
stk
Ingredienser
Kiksebund
75
g
biscoff kiks*
20
g
smør
(smeltet)
Cheesecake
200
g
creamecheese
55
g
biscoff spread*
50
g
flormelis
125
g
piskefløde
Topping
75
g
biscoff spread*
flødeskum
4
biscoff
kiks
Tilberedelse
Kiksebund
Knus dine kiks, smelt din smør og bland det sammen.
Fordel kiksemassen i bunden af dine glas
Cheesecake
Kom flødeost i en skål, tilføj biscoff cream og flormelis. Pisk det til du har en lind masse.
Pisk fløden til en blød flødeskum, vend den sammen med ostecremen og fordel det oven på kiksebunden i dine glas.
Topping
Smelt biscoff spread ved svag varme. Fordel det oven på din cheesecake og stil på køl.
Pisk lidt flødeskum, top de færdige cheesecakes med en dut flødeskum og en biscoff kiks.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.