Skyl alle grøntsager og koriander, læg koriander til tørre på et rent viskestykke. Pil løg og hvidløg.
Grøntsagerne
Skær peberfrugterne i 1 cm tykke strimler, skør rødløget i 1 cm tykke både og hæld vandet fra majsene.
Fordel peberfrugt, rødløg og majspå en bageplade eller i en bradepande med bagepapir. Dryp med olivenolie kryder med salt og peber. Bag det i ovnen i 25 min.
Ris
Hak hvidløget fint. Opvarm en gryde med en spiseskefuld smør ved middelhøj varme.
Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt 2 dl ris og 3 dl vand samt salt, og bring i kog, under låg.
Når vandet koger, skrues varmen ned på 1-2. Kog risene i 10 min. Låget må ikke løftes fra gryden. Lad herefter risene stå og hvile 10 min. Nu er risene klar til servering.
Kylling
Skær kyllingfiletterne ud i strimler. Varm en stegepande op med en spiseskefuld olivenolie.
Steg kyllingen til at gylden, tilføj fajita krydderi og steg videre til kyllingen er gennemstegt.
Limedressing
Riv limeskallen, og skær limen i både. Bland cremefraiche 5%, limeskal og limesaft i en skål. Krydr med salt og peber.
Inden servering
Hak koriander groft.
Anret hvidløgsris, kylling og grøntsager i skåle. Top med limedressing og koriander.Server med limebåde.