Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Thai inspireret mørbradgryde
Lækker og nem ret med svinemørbrad, rød karry og peanuts. En virkelig skøn hverdags ret som tager dig med sydpå.
4,65
fra
14
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
500
g afpudset
svinemørbrad
1
spsk
olivenolie*
3
tsk
rød karrypasta
400
ml
kokosmælk
(light)
1
dl
vand
1
tsk
sambal oelek*
150
g rød
peberfrugt
2
spsk
fiskesovs
2
spsk.
sukrin gold*
salt og peber
50
g
finthakkede peanuts
Dertil (ikke regnet med i kalorierne)
Ris og broccoli
Tilberedelse
Start med at afpudse din mørbrad, derefter skære du den I ca 1⁄2 cm tykke skiver.
Skyl peberfrugten, og skær den i strimle af 1/2 centimeters tykkelse.
Varm en stege pande op med lidt olivenolie. Brun kødet af sammen med rød karrypasta i cirka 3-4 minutter.
Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, peberfrugt, fiskesovs, sukring goldt, salt og peanuts. Kog det sammen i ca. 5 min.
Servér det med kogte ris og dampet broccoli.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.