Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Butterdejspakker med Asparges
5
fra
5
stemmer
Servings:
16
stk
Ingredienser
6
plader butterdej fra frost
32
asparges
1
Buko Garli
(hvidløgs smøreost)
1
æg til pensling
Tilberedelse
Tag butterdejspladerne ud fra frost og lad dem optø I ca
20 minutter.
Skær 3 firkanter på ca. 6x6 cm af hver plade butterdej.Rul alle de små firkanter forsigtigt, så de bliver ca 7 ½ cm på hvert led.
Smør lidt hvidløgsost på midten af hvert stykke butterdej.
Knæk enderne af de grønne asparges, og skær dem derefter til, så de passer I længden med butterdejen.Læg 2 asparges på skrå af hver butterdejsstykke.
Fold de to hjørner op over de grønne asparges og giv dem et lille tryk.
Pensl med sammenpisket æg.
Bag dem I ovnen ved 200grader I ca 12-15 minutter.
Noter
Du bør spise dem samme dag som de bliver lavet, da de bliver bløde og kedelige af, at være i køleskab.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.