Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Grov tærtebund
4,80
fra
5
stemmer
Servings:
4
Ingredienser
100
g
hvedemel
100
g
grahamsmel
½
dl
olivenolie
3
spsk
surdej
((Har du ikke nogen surdej, kan du sagtens undlade det))
1
dl
vand
1
tsk
salt
Tilberedelse
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend det til du har en ensartet masse.
Alternativt kan du ælte dejen sammen i hænderne.
Rul dejen ud oven på et stykke bagepapir, så den passer til en form på 27-30 cm.
Placer tærtedejen i formen med bagepapiret opad. Fjern bagepapiret og tryk dejen ud i tanten og op ad siderne.
Prik bunden med en gaffel og forbag tærtebunden ca. 15 minutter ved 180 grader varmluft.
Kom det ønskede fyld i tærten og bag den yderligere 20-25 minutter til den er gylden.
Noter
Du kan godt lave dejen dagen før, og opbevare den i en frysepose i køleskabet.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.