Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Skær smøren i små tern og ælt den sammen med de tørre ingredienser. Jeg gør det altid med min røremaskine, men du kan også bruge en foodprocessor eller med hænderne.
Når dejen er æltet sammen, og er helt lind, ruller du dejen til to pælser, de skal være ca 4 cm tykke.
Kom dejpølserne i køleskabet mindst 3-4 timer, men gerne natten over.
Når dejen er helt gennemkold, skærer du 1/2 cm tykker skiver af de dej pølser du rullede tidligere.
Fordel småkagerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 180 grader varmluft i 8-10 minutter.
Opbevar småkagerne i kagedåser.
Noter
Du kan sagtens lave dejen i god tid, og fryse den. Tag den op ad fryseren, og lad den gerne ligge i køleskabet datten over før du skærer den til småkager. Så kan du få nybagte småkager lige så ofte du lyster.