salat((Jeg bruger en blanding af forskellige salatblade, det smager godt og er pænt for øjnene))
100gsalatost i tern((Jeg har brugt cheasy salatost med 3% fedt))
3spskgræskarkerner
Vinaigrette
2tskagavesirup((kan erstattes af honning, fibersirup eller hvad du har i skabet))
1spskæblecider eddike
1spskcitronsaft
4spskolivenolie
salt og peber
Tilberedelse
Ovnbagt hokkaido
Skrub hokkaidoens skrald så det er rent og lækkert. Del det på midten, og fjern kerner og trevler i midten. Skær hele hokkaido græskarret i både, behold skrællen på, det smager dejligt.
Fordel en spiseske olivenolie på græskar bådene. Drys med salt, peber og frisk timian. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag i 20 minutter ved 200 grader varmluft.
Salat
Skyl salaten og lad den dryppe af på et rent og tørt viskestykke. Fordel den i en skål eller på et fad.
Når hokkaido græskaret er færdigt i ovnen, fordeles det forsigtigt oven på salaten - et hokkaido bliver blødt og lækkert når det bliver tilberedt.
Top også salaten med salatost og græskarkerner.
Vinaigrette
Kom agavesirup, æblecider eddike og citronsaft i en lille skål og pisk det med en elpisker, imens du tilsætter olivenolie. Det giver en tyk, luftig og cremet vinaigrette.
Smag til med salt og peber. Fordel vinaigretten over salaten, og server den færdige salat sammen med det ønskede tilbehør.