Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Mørksej i tomatsovs
4,63
fra
8
stemmer
Servings:
4
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
500
g
mørksej
((Du kan også bruge torsk, rødspætte eller anden hvid fisk))
350
g
tomatsovs
((eller hakkede tomater med basilikum, fra dåse))
3
tsk
røget paprika
1 ½
dl
piskefløde
¼
tsk
cayennepeber
((Mere eller mindre efter smag))
2
spsk
smør
salt og peber
Dertil
Kartofler eller ris, og en god salat
Tilberedelse
Fordel smøret i små stykker i bunden af et fad.
Læg fiske stykkerne oven på smøret i fadet.
Bland tomatsovs, fløde, røget paprika, cayenne peber, salt og peber, fordel det oven på fisken og i bunden af fadet.
Bag fisken i i ovnen ved 200 grader varmluft i 10 minutter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.