Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Saltmandler med røget paprika
4,50
fra
8
stemmer
Ingredienser
200
g.
mandler
2
dl.
vand
4
spsk
groft salt
2
spsk
røget paprika
1
tsk
finthakket rosmarin
Tilberedelse
Kog vandet i en gryde, indtil saltet er opløst. Fjern gryden fra varmen.
Tilføj røget paprika og finthakket rosmarin til saltvandet.
Tilføj mandlerne i vandet, dæk gryden med låg, og lad mandlerne stå og trække i 15 minutter.
Hæld vandt fra mandlerne og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen ca 15-20 minutter ved 150 grader varmluft.
Hold øje med at mandlerne ikke blive brændte.
Lad mandlerne køle af inden servering.
Opbevar dem i en lufttæt beholder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.