Skrub rødbederne grundigt med en grydesvamp, så alt jord er vasket af.
Vask gulerødderne grundigt for jord.
Hold gulerødderne og rødbederne adskilt, da rødbederne ellers smitter af på gulerødderne.
Halvér gulerødderne på langs, gnid dem med lidt olivenolie og drys med salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Halver rødbederne på langs, og skær derefter 1 cm tykke skiver af rødbederne. Gnid rødbederne med lidt olivenolie og drys med salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag rødbederne og gulerødderne i ovnen i ca. 30 minutter. De skal være let gyldne og møre, men stadig have bid.
Imens grøntsagerne er i ovnen, skylles feldsalaten grundigt for jord. Lad den ligge og tørre på et rent viskestykke.
Rør dressingen sammen af olivenolie, hvidvins eddike, honning, presset hvidløg, finthakket frisk rosmarin, sesamfrø, salt og peber.
Når grøntsagerne er færdige i ovnen fordeles de sammen med feldsalaten på et fad.
Top salaten med granatæblekerner, salatost i tern og dressing.
Server salaten som den er, eller server din favorit fisk eller kød til.