Kom risengrød, æg, hvedemel, appelsinsaft, appelsinsskal, vaniljesukker, kardemomme og perfect sød i en skål. Rør det til du har en jævn masse. Der vil være klumper i, på grund af risene i risengrøden.
Tænd vaffeljernet, og lad det blive varmt.
Smør vaffeljernet med lidt smør eller olie, jeg bruger Lurpak på spray, men du kan sagtens bruge en bagepensel til at smøre med.
Kom dej i vaffeljernet, og bag vaflerne i 4-5 minutter. Undlad at åbne vaffeljernet for tidligt, da vaflen ellers vil gå i stykker.
Efterhånden som vaflerne bliver færdige, lægges de på en rist i ovnen ved ca. 50 grader. Så holdes vaflerne sprøde.
Fortsæt indtil der ikke er mere dej.
Kaffesirup
Bryg to espresso shot kaffe, og kom i en kasserolle med fibersirup.
Bring væsken i kog. Lad det koge ved lav varme, under omrøring, indtil det begynder at blive lidt tykkere. Det tager ca. 5 minutter.
Tag kasserollen af varmen og rør smøren ud i kaffesiruppen.
Lad kaffesiruppen køle af, til vaflerne er klar til servering.