Kom hvedemel, grahamsmel, havregryn, salt, vand og olivenolie i en skål, og ælt det godt sammen, til du har en sammenhængende tærtedej.
Rul dejen ud på et stykke bagepapir, til størrelsen passer til dit tærtefad.
Smør tærtefadet med lidt olie, og kom tærtedejen op i. Du kan også bage tærte med bagepapiret under dejen, så skal du ikke smørre fadet.
Prik dejen med en gaffel, og forbag den i i ovnen ved 200 grader varmluft i 10 minutter.
Tærtefyld
Skyl og rens dine porre grundigt for jord og skær dem i ca 0,5 cm tykke skiver.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Når vandet koger, kommer du porrerne i, og lader dem koge i 2 min. Hæld vandet fra, og lad porrene dryppe af i et dørslag.
Pisk æg, mælk, timian, muskatnød, salt og peber sammen til en ensartet æggemasse.
Fordel de afdryppede porrer på den forbagte tærtebund, fordel osten ovenpå og til sidst hældes æggemassen over.
Bag tærten færdig i 25 minutter ved 200 grader varmluft.