Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Sukkerfri julesmåkager med kanel og mandler
4,91
fra
10
stemmer
Servings:
14
personer
Ingredienser
3
æggehvider
200
g
sukrin melis*
300
g
mandelmel
2
spsk
stødt kanel*
1
knsp salt
Tilberedelse
Pisk æggehviderne med salt og sukrin melis, til de er helt hvide og luftige.
Vend mandelmel og kanel forsigtigt, men grundigt, sammen med de piskede æggehvider.
Fordel dejen med en våd spiseske på en bageplade, beklædt med bagepapir, så du har ca 24 klatter.
Derefter trykker du dem fladere, så de bliver omkring 7 mm tykke.
Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 150 grader varmeluft i 15-20 minutter, til de er pæne gyldne.
Lad dem køle af, og nyd dem bagefter sammen med en du holder af.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.