Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Spinattærte med laks
Klassisk spinattærte med laks og fuldkornsbund. En rigtig lækker tærte til aftensmaden, frokost, buffeten eller den nemme frokost.
4,82
fra
22
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
Tærtebund:
100
g
grahamsmel*
100
g
hvedemel
½
dl
olivenolie
1
dl
vand
1
tsk
salt
Fyld:
250
g
laks
450
g frossen
spinat
(helbladet og optøet)
4
æg
2
spsk
hytteost
2
spsk
creme fraiche 6%
½
dl
vand
salt og peber
Tilberedelse
Tærtebund:
Olie og vand æltes ind i melet, lidt af gangen til dejen er lind og blød.
Rul dejen ud, og kom derefter dejen i din tærteform (27cm).
Tærte:
Kram alt væsken ud af spinaten, og fordel den ovenpå tærtebunden.
Skær laksen i mindre stykker, og fordel også den ovenpå tærtebunden.
Pisk æg, creme fraiche, hytteost,vand, salt og peber sammen, og fordel det oven på laksenog spinaten.
Bag tærten i 20-25 minutter ved 175 grader varmluft.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.