Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Vinter kålsalat med granatæble
5
fra
5
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
8
minutter
min
Tilberedelse
2
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
½
spidskål
(cirka 300 g)
150
g snittet
grønkål
80
g
granatæble kerner
250
g
gulerødder
4
spsk
sesamfrø
2
spsk
olivenolie
1
spsk
æbleeddike
1
spsk
agavesirup
(kan erstattes af fiberirup gold, flydende honning eller ligende)
Tilberedelse
Skyl og snit spidskålet meget fint på et mandolinjern (du kan også bruge en alm kniv)
Bland spidskål og grønkål i en stor skål, sammen med olivenolie, æbleeddike og fibersirup GOLD, massér det godt, så kålen bliver blød og lækker.
Skræl gulerødderne, og snit nogle ''V'er'' ved i guleroden, på langs (det kan sagtens udlades) og skær gulerødderne i tynde skiver.
Kom gulerødder, granatæble kerner og sesamfrø den i skålen med kål, og bland det godt sammen.
Salaten er nu spiseklar.
Noter
Tip! salaten er utroligt lækker til kylling, prøv fx. disse pikante kyllingebryster.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.