Start med at blande piskefløden med 1 spsk sukrin, rør rund indtil sukrinen er opløst.
Fordel piskefløden i hver form, og kom den i fryseren i ca. 1 time. Jeg satte min form skråt, sådan at der var piskefløde i i den øverste del af formen, men du kan gøre det som du synes fungere bedst for dig.
Bryg en stor kop livanto Nespresso kaffe (eller din favorit), opløs 2 spsk sukrin deri, og tilføj mælken. Lad blandingen køle af i køleskabet.
Kom pindene i silicone isformen, og hæld derefter kaffen i formen, hæld til kanten og kom isformen i fryseren.
Lad dem bliver helt frosne, det tager ca 5 timer. Spis dem på en dejlig lun sommerdag.
Velbekomme!
Noter
Tip! Jeg har valgt livanto kaffen fordi at det er min favorit, du kan bruge en kaffe som er stærkere eller mildere, alt efter smag. Ligeledes kan du komme mere eller mindre sukrin i, alt efter om du ønsker en sød is eller ej.