2spskkoncentreret hyldeblomstsaft(ekstra til servering)
4halve skiverøko citron
dild
salt og peber
Tilberedelse
Læg et stykke staniol på køkkenbordet, oven på lægges et stykke bagepapir, begge dele skal være stort nok til at kunne lukkes omkring fisken, som en pakke. Læg torsken oven på bagepapiret.
Oven på fisken lægges skiver af smør, og citron.
Hæld derefter hyldeblomst saften ovenpå fisken, drys med salt og peber, og fordel dild oven på.
Luk bagepapir og staniol omkring torsken, så du laver en lukket pakke.
Læg pakken på grillen (eller i ovnen, ved 200 grader) i 12-15 minutter. Tilberednings tiden kan variere, alt efter om du har brugt en hel side, eller mindre stykker.
Åben fiskepakken, og servér den grillet torsk sammen med en lille kande med hyldeblomstsaft, en lækker salat, og evt kartofler vendt i dild.