Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Tarteletter med varmrøget laks
4,88
fra
8
stemmer
Servings:
10
stk
Ingredienser
1
pakke tarteletter
180
g
varmrøget laks med peber
100
g
cremefraiche 18%
60
g
rygeost
100
g
radiser
15
asparges
Lidt dild
salt og peber
Tilberedelse
Skyld radiserne og aspargesene, knæk enderne af aspargesene.
Skær radiserne i tynde skiver (gem 3 radiser til pynt.)
Skær 10 af aspargesene i små skiver, de sidste 5 asparges skal bruges til pynt.
Bræk laksen i mindre stykker.
Rør cremefraiche, rygeost, salt, peber, radiser og asparges sammen og vend til sidst laksen deri.
Lun tarteletskallerne, efter anvisningen på pakken.
Fordel laksesalaten i de 10 tarteletter, og pynt med et par skiver radise, asparges skåret i skiver på langs og lidt dild.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.