Skyl grøntsagerne og skræl gulerødderne. Skær derefter gulerødderne i i skiver stykker. Squashen halveres på langs og skæres derefter i skiver på 1/2 cm tykkelse. Hak løg så fint som du ønsker det.
På et nyt skærebræt skæres kyllingen i mundrette tern.
Kom kokosolie i en gryde. Når olien er varm kommes kyllingen ned i, og brunes af. Tilsæt løg og brun af til løgene er klare i farven.
Tilføj gulerødder og squash og brun dem af kort.
Kom Fløde, mælk, grov sennep og tørret estragon i ned i gryden og lad det simre i 15 minutters tid, så grøntsagerne bliver møre. Smag til med salt og peber.
Imens retten simre, koger du ris, eller blender et blomkål til blomkålsris.
Hvis du synes at sovsen er for tynd, kan du lave en mel jævning af 1 1/2 dl vand og 1 spsk hvedemel.
Hæld jævningen ned i sovsen, under omrøring og kog sovsen igennem for at undgå smagen af mel.