Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater
5
fra
4
stemmer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
45
minutter
min
I alt
55
minutter
min
Ingredienser
400
g
hakket grisekød
(gerne med bacon)
2
løg
3
fed hvidløg
1
dl
minimælk
2
æg
1
dl
finvalset havregryn
1
spsk frisk timian
80
g
soltørrede tomater i olie
1
bøtte Cheasy salatost
salt
friskkværnet peber
Tilberedelse
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Skær soltørret tomat i ønskede stykker.
Pluk timian af stilkene.
I en skål kommes hakket grisekød med bacon, løg, hvidløg, soltørrede tomater, timian, mælk, æg, havregryn, salt og peber.
Rør farsen godt med en elpisker, røremaskine eller armmullerne. Den skal røres sej som en frikadellefars.
Tilføj drænet salat ost og pisk til den er jævnt fordelt og let smuldret.
Kom farsen i et fad og form til et farsbrød. Smør evt. fadet med lidt af olien fra de soltørrede tomater.
Bag farsbrødet i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft 40-45 minutter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.