spiselige blomster - fx. hornvioler / stedmoderblomster( kan udelades)
Tilberedelse
Kom lillefinger varmt vand i skålen til din røremaskine, smulder gæren her i og rør med en ske til gæren er opløst.
Tilføj salt, olie og tipo 00 mel til skålen med vand og gær. Rør det sammen med din dejkrog (ved middel-høj hastighed) til dejen er blank, smidig og slipperskålen.
Smør din fad med 1 spsk. olie eller beklæd formen med bagepapir. Fordel herefter den færdig æltede dej i formen. Træk den ud så den er fordelt i formen. Stil den til hævning med et klæde eller et stykke film over i en times tid.
Når dejen er hævet tændes ovnen på 200 grader alm. ovn.
dyp dine fingre i olivenolien og fordel resten oven på dejen. Brug fingrene til at lave små fordybninger jævnt over hele brødet.
Drys med Læsø salt.
Fordel nu dine spiselige blomster på dit brød sammen med frisk timian.
Bag brødet ca. 30 minutter ved 200 grader alm. ovn.