200gsalsiccia med trøffel(det kan købes i Sallings butikker)
250mlmadlavningsfløde 15%
1pottepersille
friskkværnet peber
Tilberedelse
Kog pastaen efter anvisningen på pakken i saltet vand.
Pil og hak rødløg og hvidløg. Skyl og hak persillen.
Fjern skindet (tarmen) på salsiccia pølserne.
Varm en pande godt op, kom 'trøffel pasta pesto' på panden, tilføj hakket rødløg og hvidløg og svits det af i olien.
Med fingere brækker du små stykker af salsiccia pølserne så du har en masse 'kødboller', steg dem hårdt sammen med 'trøffel pasta pesto, rødløg og hvidløg.
Når salsicciaen er tilberedt tilføjes madlavningsfløden. Kog det op, smag til med friskkværnet peber. Tilføj herefter hakket persille og den kogte pasta. Vend det hele sammen og servér.