Smelt smøret ved lav varme i en lille kasserolle, tag smøret af varmen, kom den kolde mælk i, og lad det køle af til det er lillefinger lunkent.
Kom smør-mælken op i skålen til din røremaskine, opløs gæren heri.
Tilsæt salt, sukker, kardemomme, æg og mel. Ælt dejen ved middel hastighed på røremaskinen til dejen er blank og smidig.
Til dejen til hævning et lunt sted med et rent viskestykker over til den hævet til dobbelt størrelse. Det tager cirka 45 minutter, tiden kan variere lidt alt efter temperaturen i rummet.
Vend dejen ud på et meldrysset bord, ælt dejen igennem og del den i 30 cirka lige store stykker.
Tril bollerne og læg dem på et par bageplader beklædt med bagepapir. Jeg lægger 12 boller på hver bageplade.
Dæk bollerne med rene viskestykker og lad dem hæve i 30 minutter. Imens bollerne hæver tændes ovnen på 200 grader varmluft.
Når bollerne er hævet færdig, pensles de med et sammepisket æg og bages i ovnen cirka 10 minutter, til de er fyldte og gennembagte.