Kom blødt smør, sukker, salt og vaniljesukker i røreskålen til din røremaskine. Pisk det godt sammen til dt er helt blødt og cremet.
Pisk æggene i smørcremen. Rør mælken i.
Bland hvedemel og bagepulver sammen. Sigt det ned i dejen, rør det sammen.
Beklæd din form med bagepapir og fordel dejen deri. Bag kagen i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Tjek om kagen er bagt ved at stikke en kødnål, træspyd eller andet i kagen.
Kokostopping
Imens kagen bages, laves kokostoppingen.
Kom smør, brun farin og mælk i en gryde, bring forsigtigt massen i kog. Tilføj kokosmel, rør godt rundt til det igen er i kog.
Fordel toppingen på den bagte kage.
Sæt kagen tilbage i ovnen, og bag den yderligere 6-7 minutter til toppingen er karamelliseret og færdig.
Lad kagen køle helt af før du skærer den.
Noter
Opbevar kagen i lufttæt beholder på køkkenbordet, så holder den sig saftig og lækker flere dage.