Go Back
+ servings
Pasta med ovnbagte tomater og feta

Pasta med ovnbagte tomater og feta

Virkelig nem og lækker pastaret med ovnbagte tomater og feta. Jeg har hørt at denne pastaret, hurtigt blev så populær i Finland, at de løb tør for feta, vildt ik?
Prøv den der hjemme, du vil ikke fortryde det.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse30 min
I alt35 min

Ingredienser

  • 500 g feta (jeg bruger puck ost)
  • 600 g cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie
  • et par stilke frisk timian
  • 4 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 300 g tørret pasta

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Læg fetaen i midten af et fad.
  • Skyl tomaterne, og fordel dem sammen med hvidløg og timian rundt om fetaen.
  • Fordel olienolien over feta og tomater. Krydder med salt og peber.
  • Kom fadet i ovnen, og bag feta og tomater i cirka 30 min.
  • Imens feta og tomater bliver bagt i ovnen, koges pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Når tiden er gået, tages fadet med feta og tomater ud af ovnen. Med en gaffel smuldres fetaen, og blandes godt sammen med tomaterne. Vend herefter den kogte pasta sammen med fetablandingen, og servér.

Køkkenudstyr

Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.