Go Back
+ servings

Thai inspireret mørbradgryde

4.67 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad 2 spsk. olie
  • 3 tsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk (extra smooth fra Santa Maria)
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 2 spsk. alm. sukrin
  • salt og peber
  • 50 g finthakkede peanuts

Dertil

  • Ris og broccoli

Sådan gør du

  • Start med at afpudse din mørbrad, derefter skære du den I ca 1⁄2 cm tykke skiver.
  • Skær peberfrugten i strimler.
  • Steg kødet sammen med den røde karrypaste, I 3-4 minutter, på en varm stegepande eller wok.
  • Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, peberfrugt, fiskesovs, sukker, salt og peanuts. Kog det sammen i ca. 5 min.
  • Servér det med kogte ris og dampet broccoli.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.