Go Back
+ servings
pariserbøf

Pariserbøf

5 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse10 min
Tilberedelse10 min
I alt20 min

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød ((gerne med lav fedtprocent))
  • 4 stk groft brød ((groft toast, surdejsbrød, rugbrød eller hvad du lige har))
  • 4 stk rå æggeblomme ((Jeg bruger bare alm æggeblommer, direkte fra ægget))
  • 4 tsk revet peberrod
  • 4 spsk kapers
  • 4 spsk pickles
  • 4 spsk syltede rødløg (find opskriften her)
  • 6 spsk syltede rødbeder
  • smør til stegning
  • salt og peber
  • 4 stk ringe af rå rødløg, til at holde på æggeblommen

Sådan gør du

  • Form fire bøffer, sørg for at forme dem lidt større end du ønsker dem, da kødet trækker sig sammen.
  • Udstik et stort rundt stykke, i hvert brød. Så du får et rundt stykke brød til din runde bøf.
  • Kom smør på stegepanden og steg brødet sprødt. Derefter steges hakkebøfferne.
  • Imens hakkebøfferne steges, kommes rødbeder, kapers, peberrod og pickles i små skåle.
  • Fordel de 4 stykker brød på hver sin tallerken, og læg en hakkebøf oven på hvert brød.
  • Læg en løgring oven på hver bøf, og placer en rå æggeblomme deri.
  • Slup at med at fordele de syltede rødløg oven på bøfferne.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.