Go Back
+ servings
Fennikelsalat-med-agurk-og-persille_mariasilje

Fennikelsalat med agurk og persille

5 fra 6 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse10 min

Ingredienser

  • 1 fennikel
  • 1 agurk
  • 1 bundt kruspersille

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 citron ((saften heraf))
  • 1 spsk agavesirup
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl grøntsagerne grundigt.
  • Skær fenniklen i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern hvis du har et, det gør det langt nemmere at skære helt tynde og ensartede skiver.
  • Lav lange tynde strimler af agurken. Brug en kartoffelskræller. Undgå at bruge midten af agurken, da den er meget vandet.
  • Pluk persillen fint.
  • Rør en dressing af olivenolie, citronsaft, agavesirup, salt og peber.
  • Vend dressingen sammen med agurk, fennikel og persille. 
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.