Reklamelinks er markeret med*
- 8 blade romainesalat
- 8 grønne asparges
- 1 stk avocado
- 8 spsk rejer ((Jeg bruger rejer i lage, men er du mere til rejer fra frost, kan du sagtens bruge det))
- 2 spsk sesamfrø
Rygeostcreme
- 2 dl yoghurt naturel
- 4 spsk rygeost
- citronsaft
- salt og peber
Dertil
- 2 skiver rugbrød
- persille til pynt
Rygeostcreme
Lav en rygeostcreme ved at røre yoghurt naturel og rygeost, til en ensartet creme og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Fordel rygeostcremen i bunden af 4 glas
Rejecocktail
Skyl salaten og aspargesene. Dup det tørt med et rent viskestykke.
Fordel romainesalaten i de 4 glas med rygeostcreme.
Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
Del avocadoen i 8 både, og dyp ydersiden (der hvor der har siddet skrald) i sesamfrø.
Fordel asparges, avocado og rejer i de 4 portionsglas. Top med friskkværnet peber, salt og persille. Servér rejecocktails til forret med rugbrødsstave til.
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.