Go Back
+ servings

Mørksej i tomatsovs

4.41 fra 5 stemmer
Antal: 4
Forberedelse5 min
Tilberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 500 g mørksej ((Du kan også bruge torsk, rødspætte eller anden hvid fisk))
  • 350 g tomatsovs ((eller hakkede tomater med basilikum, fra dåse))
  • 3 tsk røget paprika
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • ¼ tsk cayennepeber ((Mere eller mindre efter smag))
  • 2 spsk smør
  • salt og peber

Dertil

  • Kartofler eller ris, og en god salat

Sådan gør du

  • Fordel smøret i små stykker i bunden af et fad.
  • Læg fiske stykkerne oven på smøret i fadet.
  • Bland tomatsovs, fløde, røget paprika, cayenne peber, salt og peber, fordel det oven på fisken og i bunden af fadet.
  • Bag fisken i i ovnen ved 200 grader varmluft i 10 minutter.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.