Go Back
+ servings
Små tacotærter med oksekød og grøntsager

Små tacotærter med oksekød og grøntsager

5 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 min
Tilberedelse15 min

Ingredienser

Dertil

  • 8 spsk cremefraiche 6%
  • tacosauce
  • 4 håndfulde grønne salatblade eller fintsnittet spidskål

Sådan gør du

  • Skyl og skær løg, peberfrugt og tomater i små tern.
  • Optø ærterne ved at hælde kogende vand over dem.
  • Brun løg og hakket oksekød i en gryde med 1 spsk olie.
  • Tilføj grøntsagerne og lad det småsimre 5 minutter.
  • Tilføj tacokrydderi og rør det rundt.
  • Fordel kød- og grøntsagsblandingen i tortilla skålene.
  • Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Fordel det i de 8 tacoskåle.
  • Top hver tacotærte med 1 spsk revet chedder.
  • Bag de små tacotærter i ovnen med 200 grader varmluft i ca 15 minutter. de skal være gyldne og faste.
  • Server tacotærterne med grønne salatblade eller fintsnittet spidskål, cremefraiche og tacosouce.
  • Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.