Go Back
+ servings
Spidskålssalat

Spidskålssalat med ærter og granatæble

Frisk, nem og enkel spidskålssalat, helt perfekt til den travle hverdag, serveret sammen med dit favoritkød
5 fra 6 stemmer
Antal: 3 personer
Tilberedelse10 min

Ingredienser

  • 300 g spidskål
  • 100 g granatæblekerner
  • 150 g ærter (friskbælgede)
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk  fibersirup gold* (kan erstattes af agavesirup eller honning)
  • 1 spsk olivenolie*
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Fjern de yderster blade på spidskålet, og skyl derefter spidskålet grundigt. Snit det fint, og kom det op i en skål.
  • Bælg ærterner, til du har 2 håndfulde friskbælgede ærter. Kom dem op i skålen med spidskål.
  • Pil alle kernerne ud af granatæblet, og kom en håndfuld op i skålen med spidskål og ærter.
  • Tilføj Sesamfrø i skålen og bland det hele godt sammen.
  • Bland balsamico, fibersirup, olivenolie, salt og peber. vend det rundt i spidskålen. og salaten er klar til servering.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.