Go Back
+ servings
kylling med spinat

Fyldt kyllingebryst

5 fra 6 stemmer
Antal: 6 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse30 min
I alt35 min

Ingredienser

  • 6 kyllingebryst filetter (af cirka 125 g stykket)
  • 200 g pikantost (light)
  • 200 g frisk baby spinat
  • 6 skiver serano skinke

Sådan gør du

  • Skær en lomme fra siden, og ind, på hvert kyllingebryst.
  • Smør lidt pikant ost inde lommen og fyld godt med spinat i, luk lommen med en tandstik, kødnål eller et lille grillspyd som er klippet mindre (det brugte jeg)
  • Læg dem i et fad eller en foliebakke, og læg et stykke serano skinke oven på.
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
  • Spis en lækker salat til, og en god tzaziki.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.