Go Back
+ servings
Vinter kålsalat

Vinter kålsalat med granatæble

5 fra 4 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse8 min
Tilberedelse2 min
I alt10 min

Ingredienser

  • 1/2 spidskål (cirka 300 g)
  • 150 g snittet grønkål
  • 80 g granatæble kerner
  • 250 g gulerødder
  • 4 spsk sesamfrø
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk agavesirup (kan erstattes af fiberirup gold, flydende honning eller ligende)

Sådan gør du

  • Skyl og snit spidskålet meget fint på et mandolinjern (du kan også bruge en alm kniv)
  • Bland spidskål og grønkål i en stor skål, sammen med olivenolie, æbleeddike og fibersirup GOLD, massér det godt, så kålen bliver blød og lækker.
  • Skræl gulerødderne, og  snit nogle ''V'er'' ved i guleroden, på langs (det kan sagtens udlades) og skær gulerødderne i tynde skiver.
  • Kom gulerødder, granatæble kerner og sesamfrø den i skålen med kål, og bland det godt sammen.
  • Salaten er nu spiseklar.

Køkken noter

Tip! salaten er utroligt lækker til kylling, prøv fx. disse pikante kyllingebryster.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.