Go Back

Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

5 fra 6 stemmer
Forberedelse5 min
Tilberedelse20 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 1 pakke frisk spinat fettuccine (eller evt squashspaghetti, hvis du vil undgå alm pasta)
  • 400 g kylling inderfillet
  • 1 karton ''The creamier'' kokosmælk fra Santa Maria
  • 6 championer
  • 1 håndfuld sukkerærter
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 tsk Herbes de provence paste fra Santa Maria
  • 2 tsk Garlic paste fra Santa Maria
  • 1 spsk friskrevet parmesan
  • salt og peber
  • olie til stegning

Topping:

  • tynde skiver parmesan til topping
  • lidt fint hakket rød peberfrugt

Sådan gør du

  • Skyld alle grøntsagerne grundigt inden du går igang.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Halvér kyllinge inderfiletterne på langs, steg dem i lidt olie til de er næsten gennemstegte, sammen med garlic paste og herbs de provence paste.
  • Tilføj championerne til kyllingen, og steg dem i et minuts tid.
  • Derefter tilføjes peberfrugt og sukkerærter, og steger med i ca. 1 minut.
  • Spinaten kommes på panden.
  • Når spinaten er falden sammen, tilføjes kokosmælken og den bringes i kog.
  • Tilføj parmesan og smag til med salt og peber.
  • Til sidst vendes pastaen i sovsen, og retten er klar til servering.
  • Ved servering toppes med lidt parmesan, peberfrugt og friskkværnet peber.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.