Go Back

Frisk kartoffelsalat med tabasco og soya

5 fra 4 stemmer

Ingredienser

  • 500 g nye kartofler
  • 4 håndfulde frisk spinat
  • 1 Fuldkorshvedemel
  • 100 g sukkerærter
  • 1 frisk bøffel mozerella
  • 2 spsk græskarkerner

Marinade:

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk soya med mindre salt (fra Kikkoman)
  • 3 tsk tabasco (green pepper sauce)
  • 1 spsk fibersirup gold
  • 2 tsk æbleeddike
  • 1 knsp tørret rosmarin

Sådan gør du

  • Start med at koge kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre.
  • Hæld vandet fra kartoflerne, og lad med blive kolde.
  • Rør olivenolie, soya, tabasco, fibersirup, æble eddike og rosmarin, sammen i en lille skål, kom marinaden ned til kartoflerne og lad dem trække smag.
  • Rist græskarkernerne på en middelvarm pande, pas på de ikke bliver sorte.
  • Gem dem til topping, til aller sidst.
  • Skyl spinaten og læg den på en tørt, rent viskestykke.
  • Skyl sukkerærterne, og skær dem i mindre stykker.
  • Skyld persillen, og hak den fint.
  • Bræk mozerella'en i mindre stykker, eller skær dem med en kniv.
  • Vend alle ingredienserne sammen, og top med de ristede græskarkerner.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.