Go Back
+ servings
tarteletter

Tarteletter med varmrøget laks

4.86 fra 7 stemmer
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 1 pakke tarteletter
  • 180 g varmrøget laks med peber
  • 100 g cremefraiche 18%
  • 60 g rygeost
  • 100 g radiser
  • 15 asparges
  • Lidt dild
  • salt og peber

Tilberedelse

  • Skyld radiserne og aspargesene, knæk enderne af aspargesene.
  • Skær radiserne i tynde skiver (gem 3 radiser til pynt.)
  • Skær 10 af aspargesene i små skiver, de sidste 5 asparges skal bruges til pynt.
  • Bræk laksen i mindre stykker.
  • Rør cremefraiche, rygeost, salt, peber, radiser og asparges sammen og vend til sidst laksen deri.
  • Lun tarteletskallerne, efter anvisningen på pakken.
  • Fordel laksesalaten i de 10 tarteletter, og pynt med et par skiver radise, asparges skåret i skiver på langs og lidt dild.