Go Back

Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

5 fra 3 stemmer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Spred de usaltede cashewnødder ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ca 10 minutter ved 150 grader varmluft.
  • Når de er blevet let gyldne i ovnen, kommes de i en foodprocessor eller blender, og blendes på højeste hastighed.
  • Bryg 2 kopper kaffe med Diavolitto kapslerne.
  • Hæld kaffe, agavesirup, salt og vanilje pulver ned i foodprocessoren til cashewnødderne, når du kan se at cashewnødderne begynder at klumpe sammen, og har brug for lidt væske.
  • Blend videre indtil massen er helt cremet. 
  • Kom Cashewcremen i et lufttæt og skoldet glas, opbevar det i køleskabet.
  • Det holder fint i en uges tid. Hvis du altså ikke har nået at spise det inden.

Køkken noter

Tip! Spis din hjemmelavede cashew spread på knækbrød, nybagte boller, rugbrød, grød eller lign.
 

Køkkenudstyr

Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.