Go Back
Kaffe granola - mocca musli

Kaffe granola - Müsli med et strejf af Nespresso kaffe

5 fra 4 stemmer

Ingredienser

  • 5 dl havregryn
  • 1 1/2 dl usaltede cashewnødder (grofthakket)
  • 1 1/2 dl mandler (grofthakket)
  • 1 dl chiafrø
  • 1 dl hørfrø
  • 8 spsk agavesirup
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 1 Nespresso Vertuo kapsel i varianten 'Fortado'
  • 1 1/2 dl kokosflager
  • 85 g hvid chokolade (hakket)

Sådan gør du

  • Hak mandler og cashewnødder groft, og kom dem i en skål sammen med havregryn, chiafrø og hørfrø.
  • Bryg en kop kaffe med 'fortado' kapslen, opløs agavesirup og vaniljepulver deri.
  • Hæld kaffen sammen med mandler, cashewnødder, havregryn, chiafrø og hørfrø. Vend det godt sammen, og fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag Granolaen i ovnen i 40-50 minutter ved 100 grader varmluft. Sørg for at vende rundt i granolaen med en ske  hvert 10. minut, så den bliver tør.
  • Når granolaen er taget ud af ovnen, hældes den op i en stor skål og køles helt af. Rør gerne rundt i granolaen med jævne mellemrum, så den bliver kold og sprød.
  • Når granolaen er blevet helt kold, blandes kokosflager og hakket hvid chokolade sammen med. 
  • Opbevar din færdige kaffe granola i en lufttæt beholder.
  • Serveringsforslag:
    Spis din kaffe granola som knas oven på skyr eller yoghurt, eller i en skål med mælk eller plantemælk på.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.