Go Back
lakserillette-med-kapers-og-purloeg

Lakserillette med kapers og purløg

5 fra 6 stemmer

Ingredienser

  • 250 g varmrøget laks ((mit er købt hos fiskehandleren, da det er mere saftigt))
  • 1 dl græsk yoghurt 2% ((Fra Thise))
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 spsk citronsaft
  • 5 spsk kapers
  • 1/2 bundt purløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Fjern skindet fra laksen. Kom derefter laksen op i en skål og del den med en gaffel. Grunden til at jeg bruger en gaffel, og ikke en ske, er at jeg ønsker, en finere konsistens.
  • I skålen med laks kommes græsk yoghurt, presset hvidløg, hakkede kapers, fint hakket purløg og citronsaft.
  • Smag til sidst til, med salt, peber og evt mere citronsaft.
  • Server lakserilette sammen med noget godt knækbrød, salat og purløg. Brug det inde i en sandwich, eller til en lækker grøn salat.
    Velbekomme!
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.