Go Back
+ servings
Laksesalat med varmrøget laks

Laksesalat med varmrøget laks

5 fra 10 stemmer
Antal: 450 g

Ingredienser

  • 250 g varmrøget laks
  • 100 g græsk yoghurt 2%
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 spsk citronsaft
  • 60 g kapers
  • 1 bundt purløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Fjern skindet fra laksen. Kom laksen i en skål og del den med en gaffel, til du har den ønskede struktur.
  • I skålen med laks kommes græsk yoghurt, presset hvidløg, hakkede kapers, fint hakket purløg og citronsaft.
  • Smag til med salt, peber og evt mere citronsaft.
  • Server laksesalaten sammen med ristet rugbrød / rugbrødschips, salat og purløg. Brug det inde i en sandwich, eller til en lækker grøn salat.
    Velbekomme!

Køkken noter

Laksesalaten holder fint et par dage i køleskabet.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.