Rejecocktail-med-rygeostcreme_mariasilje

Rejecocktail med rygeost

5 fra 4 stemmer
Antal: 4 personer
Tilberedelse10 min

Ingredienser

  • 8 blade romainesalat
  • 8 grønne asparges
  • 1 stk avocado
  • 8 spsk rejer ((Jeg bruger rejer i lage, men er du mere til rejer fra frost, kan du sagtens bruge det))
  • 2 spsk sesamfrø

Rygeostcreme

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 4 spsk rygeost
  • citronsaft
  • salt og peber

Dertil

  • 2 skiver rugbrød
  • persille til pynt

Sådan gør du

Rygeostcreme

  • Lav en rygeostcreme ved at røre yoghurt naturel og rygeost, til en ensartet creme og smag den til med citronsaft, salt og peber.
  • Fordel rygeostcremen i bunden af 4 glas

Rejecocktail

  • Skyl salaten og aspargesene. Dup det tørt med et rent viskestykke.
  • Fordel romainesalaten i de 4 glas med rygeostcreme.
  • Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
  • Del avocadoen i 8 både, og dyp ydersiden (der hvor der har siddet skrald) i sesamfrø.
  • Fordel asparges, avocado og rejer i de 4 portionsglas. 
    Top med friskkværnet peber, salt og persille.
  • Servér rejecocktails til forret med rugbrødsstave til.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.