Go Back
Grillet torsk med hyldeblomst

Grillet torsk med hyldeblomst

5 fra 2 stemmer

Ingredienser

  • En hel side torsk (eller ca. 600g filetter)
  • 25 gram smør
  • 2 spsk koncentreret hyldeblomstsaft (ekstra til servering)
  • 4 halve skiver øko citron
  • Dild
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Læg et stykke staniol på køkkenbordet, oven på lægges et stykke bagepapir, begge dele skal være stort nok til at kunne lukkes omkring fisken, som en pakke. Læg den hele side torsk (eller de mindre stykker) oven på bagepapiret.
  • Oven på fisken lægges skiver af smør, og citron.
  • Hæld derefter hyldeblomst saften ovenpå fisken, drys med salt og peber, og fordel dild oven på.
  • Luk bagepapir og staniol omkring torsken, så du laver en lukket pakke.
  • Læg pakken på grillen (eller i ovnen, ved 200 grader) i 12-15 minutter. Tilberednings tiden kan variere, alt efter om du har brugt en hel side, eller mindre stykker.
  • Åben fiskepakken, og servér den grillet torsk sammen med en lille kande med hyldeblomstsaft, en lækker salat, og evt kartofler vendt i dild.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.