Vis dit køleskab – Simone Thrane Nielsen

vis-dit-koeleskab-simone-thrane-nielsen

I dag skal vi lære Simone Thrane Nielsen, bedre at kende. Til dagligt finder du hende her, hvor hun deler en helt masse fantatiske opskrifter, hvis du ikke kender hendes blog, så gør dig selv den

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab? 

 • Skyr
 • Mælk
 • Grøntsager

 

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

 • Færdigretter
 • Majs
 • Brød (mest fordi, jeg ikke mener, at brød bør være på køl). 

Hvor kommer din madinteresse fra?

 • Min interesse kommer nok fra min mor, som også er super dygtig til at lave mad. Vi laver meget forskellig mad i dag, men hun har helt klart lært mig mange af de ting, jeg kan i et køkken.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

 • Det er meget sjældent, at jeg smider mad ud, men hvis det sker, er det ofte ost, da det kun er mig, der spiser ost af min kæreste og jeg. Og selvom, at jeg elsker ost, så er det altså ikke nemt at få spist, når man er alene om det. Men generelt har vi meget fokus på at mindske madspild.
 vis-dit-køleskab---simone-thrane-nielsen2

Hvad er din største madoplevelse?

 • Jeg kan umiddelbart ikke lige nævne én, der decideret er den største, men jeg har rigtig mange fantastiske madoplevelser fra Restaurant no. 61, der ligger i Odense, og som laver fuldstændig fantastisk mad!

Hvad er din livret?

 • Min livret er lasagne! Og gerne med en masse ost og grøntsager.

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

 • Jeg finder rigtig ofte inspiration i kogebøger eller på Instagram.

Hvad spiste du igår?

 • I går spiste jeg wok med kylling og grøntsager i en peanutbuttersauce.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

 • Som nævnt ovenfor ynder jeg at tage på restaurant no. 61, hvis budgettet er til det, da det er fantastisk mad, gode råvarer og så får man virkelig meget kvalitet for pengene.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

avatar
  Tilmeld dig  
Underret om
xanax